"Den Perfekte Bilen for Bil deling"
Vi har valgt å benytte oss av Toyota Auris Touring sport Hybrid som vår hovedbil. Bilen har god plass til venner og familer, har over 500 liter bagasjeroms plass, den er utstyrt med automatgir og er dermed lett å kjøre - desutten er den veldig miljøvennlig.
SETER FOR INNTIL 5 PERSONER Noen ganger så er det behov for mer. Alle bilene våre er utstyrt med seter inntil 5 personer. "......Autobutler Bilpool lar deg ta med dine familie og venner med på reisen"
LETT Å KJØRE bilene våre er lette å kjøre og er utstyrt med en rekke funksjoner som radio, ryggekamera, automatgir, syv airbag og anti skrens.
MILJØ VENNLIG Alle bilene våre er utstyrt med hybrid motor som er miljøvennlig, kraftfull og drivstoff gjerrig. Bilene lades mens de kjøres og må derfor ikke lades manuelt.
ROMSLIG MED PLASS Våre biler har nesten plass til alt du måtte ønske å ha med. Baksetene kan leges ned for mer plass til bagasje eller store gjenstander. selv med baksetene i bruk vil du bli overrasket over hvor mye du får plass til i bagasjerommet.
TA MED SYKKELEN OG SKIENE DINE Alle bilene våre er montert med Thule sykkel stativ, samt plass for opptil til to par med ski så du kan dele den gode tiden med andre og ikke bare bilen.
Log In
Hvordan Virker Det
Priser
Samarbeid
Om Oss
FAQ
 
Registrer Deg
Jobbe Hos Oss
Presse
Kontakt
Våre Ruter
Betingelser
Personvern
Autobutler Bilpool AS
Org nr.: 918 535 047 MVA

Addresse: Dronning Eufemiasgate 14 0191 Oslo

Tlf: 04526

autobutler.bilpool@gmail.com 
FACEBOOK
Følg oss

YOUTUBE
Check our latest projects